HypnoBirthing®

HypnoBirthing®

HypnoBirthing® leert je diep te ontspannen, positief denken, ademhalingsoefeningen, visualisatie en lichamelijke oefeningen om je lichaam zo goed mogelijk voor te bereiden op de komende geboorte Je zelfvertrouwen groeit en de kans op (onnodige) interventies wordt kleiner.

‘Je lichaam weet hoe het zwanger moet worden, het weet hoe het 9 maanden lang een kindje moet dragen en verzorgen, waarom zou het dan niet weten hoe het moet bevallen?’

Het doel van de cursus is een meer ontspannen, meer comfortabele en fijnere geboorte van je kindje. Bevallen zonder angst en de meest rustige en liefdevolle geboorte voor jullie kindje!
Bovendien leert HypnoBirthing® je om zelf de controle te houden tijdens de geboorte, ook wanneer deze anders loopt dan gepland. Verder kan het je helpen om tijdens de laatste loodjes van je zwangerschap goed te ontspannen en goed te slapen.

Het blijkt dat een groot aantal vrouwen volledig ontspannen en zonder pijn kan bevallen van hun kinderen met het gebruik van HypnoBirthing®.