Wie ben ik

IMG_1989

Mijn naam is Nynke van Riet, Ik heb internationaal recht gestudeerd, waarna ik een aantal jaren in de juridische sector werkzaam ben geweest. Ik ben gestopt met werken toen ik zwanger was van ons derde kindje. Inmiddels hebben we vijf kinderen en zijn we onlangs terug van een emigratie. De stilte en rust in het buitenland, hebben mij alle tijd gegeven om te bedenken wat ik graag zou willen naast de zorg voor onze kinderen.

Ik kwam in aan raking met de HypnoBirthing methode en realiseerde mij dat ik met deze filosofie en technieken, andere moeders in staat zou kunnen stellen om kalm en rustig te bevallen. En ook erg belangrijk, de vaders en moeder in staat stellen om bewust te worden va het feit dat zij de regie hebben over hun eigen bevalling.  Ik heb in 2012 de opleiding tot HypnoBirthing practitioner afgerond.